arrow_drop_up arrow_drop_down

Project Leadership Academy

100% VAN DE PROJECTEN SLAAGT MET DE V6 MOTOR

Het leiden van Projecten Simpel gemaakt.

Onze missie is om 100% van de projecten te laten slagen. 

De methodieken van PLA zijn gebaseerd op veel wetenschappelijk onderzoek, eigen research en naar de onderzoeken van succesvolle projecten. Hieruit is de simpele en toepasbare V6 methodiek voor de projectmanager voortgekomen.

Kort gezegd: Hoe maak je leiding geven aan Projecten (weer) leuk, makkelijk en succesvol?


Onderzoek

Meer en meer onderzoek wordt er gedaan en meer en meer weten we van hoe het nu werkt bij mensen. We weten meer van ons brein, meer over het zenuwstelsel, meer over onze gedragingen dan ooit.

Ook is er veel onderzoek naar projecten, teams en hun resultaten.

Nederland alleen zijn al 1340 boeken over teams geschreven en dat aantal groeit alleen maar. Ook zijn er meer inzichten in de mens en haar reacties, deze inzichten geven een nieuwe kijk op waar en hoe teams beter kunnen presteren. Mede vanuit deze onderzoeken is het V6 model gebaseerd.

Achterin het boek staat een lijst van allerlei onderzoeken die verband hebben met dit boek of interessant zijn om na te lezen.

Simpel houden

Deze ingewikkelde materie hebben wij simpel gemaakt. Zodat elke projectmanager hier gemak van heeft.

Heel simpel gezegd, als jij de v6 methodiek toepast in je werk, zul jij steeds succesvoller zijn en de ultieme uitkomst bereiken: elk project met elk team slaagt. 100%.

Onze Why

Stephan Scholten

Marja den Braber

Onze diensten

1 op 1 coaching

Coachingstraject van maximaal 6 sessies voor Project Managers waarin je intensief met jouw rol, jouw patronen, jouw dromen aan de slag gaat en een stap zet in jouw persoonlijke ontwikkeling en leiderschap 

Team coaching

Leer samen met jouw team hoe je beter kunt samenwerken en met elkaar in een flow komt. Voor ambitieuze teams die gedurende een langere periode met elkaar aan de slag willen om topprestaties neer te zetten.

Leiderschapsprogramma

Leer te werken met  een werk en denkmethodiek waarmee jij al jouw projecten met alle betrokkenen laat slagen. Persoonlijk leiderschap, focus en planning, teamontwikkeling, stakeholdermanagement en marketing

Wat anderen over ons zeggen

These slides will be slide-able on the live version of your page!

Ik heb een betere samenwerking met klanten

Ik heb elke cursusdag als zeer positief ervaren en veel

nieuwe praktische tips ontvangen. Ook het gezonde eten tussendoor was fijn. Mijn resultaten zijn dat ik een betere samenwerking heb met mijn klanten en beter in kaart heb wat de knoppen zijn om aan te draaien in een project.

Arvind Jagesser

Operations Director Milvum

Met een bomvolle koffer weer naar huis

Echt heel bijzonder wat PLA in 6 dagen met ons en mij heeft bereikt. De koffer gaat bomvol mee naar huis met heel praktisch toepasbare tools en inzichten projecten succesvol te managen en te doen slagen. Het gaat mij en het project absoluut een boost geven.


Johan Arends – Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier

Na 13 jaar heb ik oude patronen kunnen doorbreken!

De training vond ik zeer positief. Heel veel informatie en vooral veel handvatten gekregen om de verandering op mijn werk in te zetten. Dit was een nieuwe bron van inspiratie en na 13 jaar projecten doen op dezelfde manier is het ‘heeeel’ erg fijn om het oude patroon te kunnen doorbreken. De wens was er al een hele tijd, maar het ontbrak me aan middelen en technieken en die heb ik nu.


Thalicia Ang Wey Jun – Senior Project Manager Transavia

Add Your Stars
Wij gebruiken cookies!